Backoffice

De Alltrack back-office vormt het hart van onze IoT oplossing. In dit system wordt alle master data beheerd en worden alle registraties vanaf de werkvloer opgeslagen. Logistieke handelingen worden op volgorde verwerkt zodat actuele overzichten beschikbaar zijn op het gebied van voorraadbeheer, gereedschapsbeheer en assetbeheer. Indien IoT apparatuur in het veld wordt toegepast bewaakt het systeem deze apparatuur, kunnen updates op afstand worden uitgevoerd en kan real-time mee worden ‘gekeken’. Hierdoor wordt de continuïteit van de gehele infrastructuur en systeem bewaakt.

Een uitgebreid rechtenmodel maakt het mogelijk om toegang te geven tot verschillende back-office functies, materiaalgroepen en locaties. Systeemgebruikers die via de Alltrack app werken, worden vastgelegd in de backoffice en daarbij wordt aangegeven welke functies iedere gebruikersgroep op de PDA mag uitvoeren.

In de gebruikersinterface kan gemakkelijk worden gefilterd en gesorteerd. Ook kan de gebruiker zelf exports uit het systeem maken.

Backoffice
De backoffice omvat de volgende hoofdelementen:
A-Navigatie menu: Met het navigatiemenu kunt u door de verschillende lagen van de database manoeuvreren terwijl u feedback krijgt over de huidige positie. Op basis van de rol, verbonden met het gebruikersaccount, zijn bepaalde menu-items zichtbaar.
B-Tabellen: In de huidige tabelweergave ziet u een gedetailleerde tabel van de huidige geselecteerde menu optie. Hier kunt u bijvoorbeeld items toevoegen, bewerken en verwijderen. In de interface kunt u ook de huidige tabel sorteren en kolommen verbergen.
C-Zoeken en exporteren: Via deze functies kunt u zoeken over de gehele tabel in plaats van een zoekfunctie per kolom. De gefilterde selectie is snel en makkelijk te exporteren als excel, csv, json, xml of pdf.
D-Gebruikersinformatie: Via deze functie kan de gebruiker zijn eigen gegevens wijzigen en een nieuw wachtwoord instellen.

Diverse filter- en zoekfuncties vergroten het gebruiksgemak:

Backoffice