IoT Technologie

Algemeen aan het idee van IoT technologie en de verschillende visies op die term is dat IoT technologie iets te maken heeft met het produceren van nieuwe, vernuftige, innovatieve dingen. Dat is precies waar wij als Improvement-it op inhaken. Veel bedrijven maken niet altijd gebruik van reeds ontwikkelde innovaties. Misschien omdat u niet van het bestaan weet of niet duidelijk zicht heeft op wat de technologie voor u kan betekenen.

Internet of Things (IoT)

Techniek gebruiken is geen doel op zich. Wij helpen u graag in het uitwerken van concepten en realiseren van projecten op basis van IoT technieken. In veel van onze projecten ontsluiten we apparatuur via internet en registeren we nauwkeurig wat de locatie en de status van een object is. Door die informatie slim op te slaan en te koppelen aan orderinformatie, ontstaan gesloten materiaalstromen die van afstand beheerd en bestuurd kunnen worden. Bij dit soort systemen spreekt men dan van Internet of Things, of Internet der Dingen.

RFID, LoRa, GPS en barcode producten

Wij leveren op het gebied van verschillende technologie├źn de meest geavanceerde hardware die beschikbaar is. Wij hebben een uitgebreid netwerk van toonaangevende fabrikanten waar wij direct mee samenwerken. Bij ons kunt u terecht voor de beste hardware tegen een webshopprijs voorzien van de juiste support!

RFID, LoRa, lezers, kaarten, tags, sensoren, passen

Of u nu op zoek bent naar een RFID lezer, UWB systeem, kaart, tag, pas of complete poortopstelling, bij ons bent u op het juiste adres voor de beste apparatuur.

IoT Technologie