Over Ons

Improvement-it ziet in haar projecten altijd de uitdaging om vernieuwende RFID, LoRa, GPS, UWB en barcode (Internet of Things) technologie in te zetten om de (logistieke) processen van onze klanten te verbeteren. Daarbij vinden wij het van groot belang dat iedereen, ongeacht afkomst en opleiding, met gemak overweg kan met deze innovatieve IoT technologie. Met draagvlak op de werkvloer overtreffen wij de verwachtingen van onze klanten.

We hebben onze uitgebreide Internet of Things (RFID, LoRa, UWB, Barcode) ervaring omgezet in flexibele (cloud) oplossingen voor o.a.:

  • Magazijnbeheer / Voorraadbeheer
  • Materieelbeheer / Gereedschapbeheer
  • Dossierbeheer
  • Container management
  • Tracking en Tracing (GPS, RFID, LoRa, GPRS)
  • Internet of Things oplossingen op maat

Internet of Things (RFID, LoRa, GPS, UWB, Barcode) specialisten

Wij zijn specialist op het gebied van Automatische Identificatie, met een focus op IoT systemen. Wij ontwerpen, leveren, bouwen, implementeren en onderhouden complete oplossingen voor logistieke optimalisatietrajecten.

RFID, LoRa, GPS, UWB en barcode ervaring

Bij onze organisatie zijn mensen betrokken die al meer dan 15 jaar specialistische identificatie kennis hebben op het gebied van barcodes en RFID en waren/zijn betrokken in uiteenlopende projecten bij o.a. Shell, Tata, Selexyz, Vialis, Centraal Boekhuis, RRS, Hallmark, en de Koninklijke Bibliotheek.

Technologie en applicatie netwerk

Wij hebben een krachtig netwerk opgebouwd waarbij wij direct samenwerken met vooraanstaande fabrikanten (Impinj, NordicID, Feig, Atid, Motorola) en daardoor altijd beschikken over de nieuwste technologische ontwikkelingen. Zo staan wij samen met u altijd vooraan in de markt.

Improvement Holding

Binnen de Improvement Holding is Portpay BV actief. PortPay is een internationale organisatie die diensten op en rond het water levert voor de beroeps- en pleziervaart. PortPay is de nieuwe standaard voor botenregistratie in de vorm van een Digitaal Vignet. Het Digitale Vignet en bijbehorende diensten worden geleverd aan de overheid, bedrijven en particulieren.
De belangrijkste diensten op een rij: Waldiensten, Handhaving, Doorvaart, Liggeld en Diefstalpreventie. http://www.portpay.eu